Materiaalitilaus

Kaikki materiaali on ilmaista eikä niistä veloiteta postikuluja.

Kriisistä valoon -synnytysmasennusopas suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Äimä ry:n opas Synnytysmasennus – kriisistä valoon on kattava opas synnytyksen jälkeisestä masennuksesta kärsiville äideille ja heidän läheisilleen. Se on toimiva opas neuvolaterveydenhoitajille ja terveysalan opiskelijoille. Opasta varten on tehty asiantuntijahaastatteluja ja kaikki artikkelit ovat asiantuntijoiden tarkastamia.

Opas on tilattavissa kokonaisuudessaan myös ruotsiksi ja englanniksi.

Äimä ry:n yleisesite

Ladattava pdf-versio esitteestä.

Esite esittelee Äimän tarjoamat vertaistuen muodot selkeästi ja lyhyesti. Lyhennelmät esitteestä on saatavana myös englanniksi, ruotsiksi, saameksi, viroksi, venäjäksi, arabiaksi ja somaliksi. Linkit kieliversioihin löydät nettisivumme yläpalkista.

Opas lapsivuodepsykoosista

Marja-Leena Svanberg-Karhun YAMK-opintoihin liittyvä opinnäytetyö lapsivuodepsykoosista. Opinnäytetyön tarkoitus on kuvailla lapsivuodepsykoosin sairastaneiden äitien kokemuksia sairastumisestaan ja selviytymisestään sekä tehdä opas selviytymiskeinoista. Oppaan tavoitteena on toimia tukena sairastuneille äideille sekä tuoda tietoa lapsivuodepsykoosista myös muille sitä tarvitseville tahoille.

Tilaa Kirjapajan sivuilta Äiti aallokossa -kirjaa

Raskausajan masennuksesta, synnytysmasennuksesta ja lapsivuodepsykoosista kertova kirja, joka on toteutettu yhteistyössä Äimän kanssa. Kirjan esittelyyn ja tilaukseen pääset tästä linkistä.

Tilaa materiaaleja alla olevalla tilauslomakkeella

    Tarvitsetko tukea?

    Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

    Tukea tarjolla