Ajankohtaista

Avoimia työpaikkoja

Paikka Auki -nuoren työpaikka.
STEA:n Paikka auki 2-avustusohjelman ansiosta haemme nyt vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen toimistoassistenttia mukavaan työyhteisöömme Helsingin Pasilassa. Tehtävään voi hakea, jos on työsuhteen alkaessa alle 30-vuotias ja työelämän tai tutkintoon johtavan koulutuksen ulkopuolella. Rahoituspäätöksen mukaisesti haemme ensisijaisesti henkilöä, jolla olisi omakohtaista kokemusta edustamistamme sairauksista. Tehtävä voi olla myös osa-aikainen esimerkiksi lastenhoidollisista syistä. Lue lisää ja hae työpaikkaa täältä.

Projektikoordinaattori. Haemme nyt STEAn rahoittaman kolmivuotisen Äidille apua -hankkeen (7.2.2019-31.12.2021) toteuttajaksi projektikoordinaattoria. Hankkeen tarkoitus on palkata Äimä ry:n edustaman sairauden läpikäynyt ja siitä toipunut kokemusasiantuntija luennoimaan ja kehittämään synnytyksen jälkeiseen masennukseen tai vauva-ajan psykooseihin sairastuneiden äitien hoitopolkuja uusiin maakuntiin ja kuntiin sekä perhekeskuksiin. Lue lisää ja hae työpaikkaa täältä.

Vuosikokous 10.4.2019

Tervetuloa Äimä ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen keskiviikkona 10.4.2019 Helsingin Pasilaan klo 18 alkaen. Osoite on Asemamiehenkatu 4, 6. kerros. Pyydämme sinua ilmoittautumaan viimeistään 22.3. mennessä, jotta saamme tilattua tarjoiluja kaikille ilmoittautuneille. Kokoukseen saa tulla myös ilmoittautumatta, mutta huomioithan, että jäsenlaskun tulee olla maksettuna ennen kokousta, jotta voit osallistua äänivaltaisena kokoukseen. 

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Vuosikokouksessa valitaan puheenjohtaja ja hallitus kaudelle 2019–2020, hyväksytään tilinpäätös ja toimintakertomus sekä vahvistetaan toimintasuunnitelma ja budjetti 2019 ja päätetään jäsenmaksun suuruudesta sekä käsitellään mahdolliset sääntömuutosasiat. Lisätietoja ja osallistuminen täältä.

Hyvinvointiloma äimäläisille 23.-28.7.2019

Äimä ja Hyvinvointilomat järjestävät jälleen tänä vuonna äimäläisille lomaviikon. Nyt se heinäkuun viimeiselle viikolle ja paikkana Tanhuvaaran urheiluopisto.

Mukana myös Äimän järjestämää toimintaa vanhemmille, muutoin ihana Tanhuvaara huolehtii lastenhoidosta ja ohjelmasta. Hakemuksessa on malliohjelmapohja, josta näkee, mitä ihanuuksia on luvassa teille.

TÄRKEÄÄ! Ilmoita lomakkeella, että olet SAANUT TIEDON ÄIMÄN KAUTTA! Muita hakemuksia emme huomoi.
Jos saat loman, ILMOITA SIITÄ MEILLE ÄIMÄÄN ohjelman suunnittelua varten, jotta tiedämme mm. lastenne iän. Hakemuksessa tulee käydä ilmi kokemus synnytysmasennuksesta, raskausmasennuksesta tai lapsivuodepsykoosista.

Hakuaikaa maaliskuu 2019. Lue lisää ja täytä hakemus täällä.

Keväällä 2019 aloittaa uusia vertaistukiryhmiä

Uusina muun muassa Järvenpää, Kerava ja Rovaniemi. Katso kaikki ryhmät täältä.

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla