Tapahtumat

Tervetuloa Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry:n vertaistuen päivään Oulussa lauantaina 16.3.2024!

Päivä järjestetään klo 10-15 Oulun keskustassa HyvinvointiVision tiloissa osoitteessa Isokatu 11 (kulku Isokadun puolelta) ja teemana on Yhdessä olemme enemmän.

Vertaistuen päivä on suunnattu äideille, jotka ovat väsyneitä, uupuneita, alavireisiä tai jotka ovat sairastuneet synnytyksen jälkeiseen masennukseen. Päivässä tutustutaan toisiimme ja itseemme rennolla tavalla. Kaikki ovat tervetulleita omana itsenään ilman paineita.

Tarkoitus on, että tapahtumaan osallistutaan ilman vauvaa, jotta kaikilla on mahdollisuus keskittyä omaan hyvinvointiin.

Päivä on osallistujille maksuton sisältäen myös lounaan. Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautunutta. Sitovat ilmoittautumiset 10.3. mennessä tämän linkin kautta. Muistathan ilmoittaa myös mahdollisista ruoka-ainerajoituksista!

Mikäli sinulla on kysymyksiä vertaistuen päivään liittyen, voit ottaa yhteyttä Äimä ry:n vapaaehtoistyön koordinaattori Heli Mikkolaan, heli.mikkola@aima.fi, p. 046 923 7643. Lisätietoja Äimä ry:stä voit lukea osoitteesta www.aima.fi.

OHJELMA:

klo 10.00       Tervetuloa aamukahvin kera
klo 10.15       Tutustuminen harjoituksen kautta
klo 10.45       Tunnetaidot voimavarana alustus
klo 12.00       Lounas
klo 13.00       Mindfulness- ja rentoutusharjoituksia
klo 14.30       Päivän kokemusten jakamista

Päivän ohjelman kuljettajan esittely: Sari Marita Ikäheimo, sosionomi AMK, työnohjaaja STOry, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja joogaopettaja. Sari Marita on kulkenut oman pitkän tiensä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta puhujaksi.


Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla