Tapahtumat

NUKKETEATTERIA JÄSENPERHEILLE

Äimä ry järjestää piristystä lapsiperheille. Tarjoamme jäsenperheillemme huhti-toukokuussa useamman mahdollisuuden katsoa striimattua, palkittua nukketeatteria perheen pienimpien kanssa. 

Esitykset on tehnyt ja striimin toteuttaa lastenkulttuurin valtion taidepalkinnon 2018 saanut Aapo Repo, Nukketeatteri Reaktori. Voit lukea lisää Nukketeatteri Reaktiosta ja esityksistä täältä.

Striimatut esitykset tarjoaa Äimä ry jäsenilleen. Esityksen katsomiseen tarvitset vain toimivan nettiyhteyden ja ilmoittautumisen, jotta voimme lähettää sinulle salasanan esityksen katsomista varten. Striimattuun esitykseen ei ole ylärajaa katsojamäärille.

Huomioithan, ettei esityksiä tallenneta! Kannattaa olla katsomossa klo 10.00.

Mikäli tämä ajankohta ei sinulle sovi tai nettiyhteys pettää kriittisellä hetkellä (tai perheessänne asuu sarjakatsoja, joka haluaa nähdä esityksen uudemman kerran), Äimä on uusimassa esitykset vielä kevään aikana. Muistathan ilmoittautua uudestaan, niin saat esityskohtaisen salasanan. Tarkistamme, että nimesi löytyy jäsenluettelostamme ilmoittautumisen yhteydessä (ei koske äitienpäivän esitystä).

Sunnuntaina 25.4. klo 10.00 vuorossa on vauvoista päiväkoti-ikäisiin toimiva ihana paperiteatteriesitys Unipuu. Tämä esitys uusitaan äitienpäivänä 9.5., jolloin se on avoin ihan kaikille äideille, voi siis myös vinkata Äimään kuulumattomalle kaverille! Esityksen voi katsoa ihan vain esityksenä, mutta sen jälkeen on 10min työpaja, missä neuvotaan minkä tyyppisiä hahmoja voi tehdä yhdessä lapsen kanssa tai lapselleen, viihdytykseksi tai yhteisiin hetkiin. Varaa käsille vaikkapa harso tai jotain vastaavaa, niin voitte kokeilla yhdessä hahmon tekoa.

Huom! Tätä voi katsoa ja kokeilla myös isä tai vaikkapa lapsen kummi yhdessä pienen kanssa ja äiti voi saada ansaitun huilihetken. Ikäsuositus: 6 kk ja siitä ylöspäin.

”Tämä kekseliäs esitys on suunnattu perheen pienimmille ja on parhaimmillaan kun se katsotaan oman vanhemman tai huoltajan kanssa. Unenomaiset hahmot ja muodonmuutokset saavat myös vanhempien mielikuvituksen liikkeelle. Mitä kaikkea syntyykään valkoisesta paperista! Esityksessä ei ole kieltä, joten se soveltuu vaikka englannin-, saksan- tai kiinankielisille.”

Pieni vilaus Unipuun maailmaan: https://vimeo.com/293777303

25.4. esitykseen (viim.ilm.päivä 22.4.) voit ilmoittautua tämän linkin kautta. äitienpäivän näytökseen 9.5. tästä (ilmoittautuminen viimeistään 8.5. klo 15).

Siilin talvi -soolonukketeatteriesitys. Kesto n. 25min, ikäsuositus 3-vuotiaat ja sitä vanhemmat.

Esitykset vapun jälkeen sunnuntaina 2.5. ja helatorstaina 13.5. klo 10.00

”Talvisin siili on normaalisti horroksessa. Tänä syksynä hän saa ajatuksen, että hän haluaa nähdä talven ensimmäistä kertaa. Siili työskentelee kovasti pysyäkseen jalkeilla ja odotus on kova. Talvi ja luonnon taianomainen muodonmuutos lopulta saapuukin tuoden mukanaan monia uusia kokemuksia ja tuttavuuksia. Miten siilin käy talven kanssa?

Hauska ja vähän jännittäväkin tarina. Klassisia nukkenumeroita uusilla mausteilla, tervetuloa katsomaan!”

Ilmoittaudu katsomaan sunnuntain 2.5. esitystä (viim.ilm.päivä 28.4.) tästä ja helatorstain 13.5. esitystä (viim.ilm.päivä 11.5.) tästä.


Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla