Tapahtumat

Kuva: Tiuku Pennola

Vapaaehtoiseksi haluavien info-tilaisuus la 7.9.

Lauantaina 7.9. klo 10-15 pidetään Äimä ry:n vapaaehtoiseksi haluavien infotilaisuus, jossa kerrotaan mikä on Äimä ja minkälaisia eri vapaaehtoistyön mahdollisuuksia Äimä tarjoaa. Äimässä on mahdollisuus auttaa eri tavoin, esimerkiksi ohjaamalla vertaistukiryhmää, vastaamalla vertaistukipuhelimeen tai vaikka chattailemalla äitien kanssa. Voidakseen toimia vapaaehtoisena Äimässä, tulisi olla omakohtainen kokemus masennuksesta (raskaus/ synnytysmasennus) tai vauva-ajan psykoosista.

Päivään tuleminen ei velvoita sinua mihinkään. Tule kuuntelemaan ja nauttimaan muiden äimäläisten seurasta. Tarjoamme lounaan ja kahvit.

Tilaisuus pidetään Äimä ry:n toimistolla Itä-Pasilassa osoitteessa Asemamiehenkatu 4, Helsinki.

Ilmoittautuminen viimeistään 1.9. tästä linkistä.

Lisätietoja vapaaehtoistyön koordinaattorilta Marika Järviseltä, marika.jarvinen@aima.fi

Parisuhdeviikonloppu Turun Holiday Club Caribiassa 21.-22.9.2019

Tervetuloa Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry:n järjestämään parisuhdeviikonloppuun!

Viikonlopun aikana paneudutaan parisuhteeseen monella eri tavoin. Mukana on myös toiminnallista osuutta sekä vertaistuellista keskustelua. Lauantain ohjelmasta vastaa Miessakkien Henri Hyttinen ja Ilmo Saneri. Miessakkien ohjelma käsittelee isien kokemuksia synnytyksen jälkeisen masennuksen tilanteissa aina raskausajasta synnytykseen ja pikkulapsiperheen arkeen. Lisäksi pohditaan sukupolvisiirtymiä ja perheidentiteettiä kahden eri suvun näkökulmasta ja kehitystä pariskunnasta ja lapsiperheeksi.

Sunnuntaita ohjaa psykoterapeutti/ seksuaaliterapeutti Susanna Ruokonen parisuhteen vuorovaikutukseen liittyvillä teemoilla.

Tarkempi ohjelma lähetetään ennen tapahtumaa. Päivät ovat n. klo 9-16. Päivällinen on klo 17. Illalla on mahdollisuus käydä kylpylässä.

Lapsia ei voi ottaa mukaan tapahtumaan.

Kannattaa varata kalenterista tämä viikonloppu jo nyt vapaaksi ja ilmoittautua mukaan! Äimän parisuhdeviikonloput ovat suosittuja ja kaikki halukkaat eivät pääse viikonloppuun. Ensisijalla ovat ne pariskunnat, jotka eivät ole olleet edellisissä parisuhdetapahtumissa mukana.

Paikka: Holiday Club Caribia

Omavastuuhinta viikonlopulle on 30€/hlö. Hintaan kuuluu yöpyminen la-su, aamupalat, lounaat, iltapäiväkahvit ja lauantaina illallinen ja kylpylän käyttö. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA.

Pitkänmatkalaiset voivat saapua jo perjantaina. Pe-la yö maksaa 20€/hlö.

Ilmoittautumiset tästä linkistä viimeistään 5.9. Muista ilmoittaa myös puolisosi nimi ja erityisruokavalionne. Tästä

Tervetuloa ihanaan viikonloppuumme!

Lisätietoja: Järjestösihteeri Sanna Palojärvi, sanna.palojarvi@aima.fi

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla