Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry

Kuva: Shutterstock

 

Äimän tapahtumat

 

Äimä ry:n sääntömääräinen vuosikokous

Tervetuloa Äimä ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen torstaina 5.4.2018 Helsingin Pasilaan klo 18 alkaen. Osoite on Asemamiehenkatu 4, 6. kerros. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Vuosikokouksessa valitaan puheenjohtaja ja hallitus kaudelle 2018–2019, hyväksytään tilinpäätös ja toimintakertomus sekä vahvistetaan toimintasuunnitelma ja budjetti 2018 ja päätetään jäsenmaksun suuruudesta. Asialistalla näiden lisäksi sääntömuutosehdotus puheenjohtajakauden pituudesta sekä päätöksenä hallitukselle maksettavat korvaukset. Lisätietoa ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

Parisuhteelle, perheelle, juuri sinulle

Äimä järjestää vuosittain esimerkiksi äideille tarkoitettuja lempeitä vertaistuen päiviä, huippusuosittuja parisuhdepäiviä ja -viikonloppuja, perheleirejä ja muita tapahtumia. Niistä peritään pieni maksu, jota voidaan tarvittaessa sovitella, jos perheelläsi on taloudellisesti tiukkaa. Osallistuakseen tapahtumiin ei tarvitse olla Äimän jäsen.

Julkaisemme tällä sivulla tapahtumatietoja ja kulloisestakin tapahtumasta linkin, josta pääsee ilmoittautumaan. Ilmoittautumisesta ja tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaa toimistosihteerimme Helka Belt. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumista, ota yhteyttä helka.belt@aima.fi. Jos tapahtumaan on vähemmän paikkoja kuin hakijoita, etusijalla ovat ne, jotka eivät vasta ole olleet mukana vastaavassa tapahtumassa.

 

 

 

Äimä ry:n tapahtumakalenteri 2018

(Tapahtumiin voi ilmoittautua heti, kun ilmoittautumislinkki ilmestyy oheen)

5.4. 2018 Sääntömääräinen vuosikokous. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä.

9.6.2018 Äpsyjen kesäpäivä Kuopiossa

16.6.2018 Vertaistuen päivä, Kajaani

Syyskuussa 2018 vertaistuen päivä Pori

Syyskuussa  2018 Äpsyjen viikonloppu (perhe voi olla mukana, voi tulla myös yksin lasten kanssa), Lahti

6.-7.10.2018 Parisuhdeviikonloppu, Haikko

17.-18.11.2018 Perheviikonloppu, Mikkeli

 

Hyvä tietää / Äimän tapahtumien

aikataulut

  • Ohjelma alkaa tapahtumasta riippumatta yleensä noin klo 9.
  • Viikonlopputapahtumiin (lauantai-sunnuntai) voi yleensä tulla yöpymään jo perjantai-iltana lisämaksusta, joka on soviteltu mahdollisimman pieneksi.
  • Yhden päivän tapahtumat loppuvat noin klo 16 tai 17.
  • Koko viikonlopun tapahtumat päättyvät sunnuntaina noin klo 15.
  • Tarkempia tietoja saat ilmoittautumislinkistä, joka ilmestyy kunkin tapahtuman oheen. Voit rauhassa lueskella tarkemmat tiedot ja katsoa hinnat ennen mahdollista ilmoittautumista.