Tukea etänä

Etätuen merkitys on korostunut viime vuosina ja me Äimällä kehitämme apumuotojamme jatkuvasti, jotta voisimme tarjota äideille vertaistukea silloin kun sitä tarvitaan. Mikäli alla olevasta listasta ei löydy sinulle sopivaa tukimuotoa, voit ottaa rohkeasti yhteyttä vapaaehtoistyön koordinaattori Heli Mikkolaan (heli.mikkola@aima.fi) ja kysyä löytyisikö sinulle sopivaa ratkaisua.

Etätukiäidit

Etätukiäidit ovat meidän tukiäitejämme, jotka auttavat sinua myös etänä esimerkiksi sähköpostitse tai puhelimessa. Etätuen kautta pääset keskustelemaan avoimesti voinnistasi ja arjestasi henkilön kanssa, joka on itse kokenut saman. Toimintamme perustuu vertaisuuden kokemukseen. Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Tukiäitimme ovat vapaaehtoistehtävään koulutettuja ja he ovat kokeneet synnytyksen jälkeisen masennuksen, raskausajan masennuksen tai vauva-ajan psykoosin.

Voit kysyä lisätietoja tai varata tapaamisen tukiäidin kanssa laittamalla viestiä vapaaehtoistyön koordinaattorille Heli Mikkolalle (heli.mikkola@aima.fi)

Vertaistukipuhelin

Meille voi soittaa kuka tahansa. Puhelimeen vastaa koulutettu vertaistukiäiti ja puhelut ovat luottamuksellisia.
Katso lisäinfoa ja päivystysajat täältä: https://aima.fi/vertaistukipuhelin/

Chatit

Äimän kotisivuilla toimivan chatin kautta voit jutella vertaistukiäidin kanssa ilman ajanvarausta kahden kesken päivystysaikoina.

Katso lisätietoa ja aikataulut: https://aima.fi/vertaistukichat/

Etätapahtumat

Etätapahtumista löydät tietoa tapahtumien omalta sivulta aina uuden tapahtuman lähestyessä: https://aima.fi/tapahtumat/

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla