Tukea etänä

Tuen tärkeys on korostunut tänä vuonna ja me Äimällä kehitämme apumuotojamme jatkuvasti, jotta voisimme tarjota äideille vertaistukea silloin kun sitä tarvitaan. Mikäli alla olevasta listasta ei löydy sinulle sopivaa tukimuotoa, voit ottaa rohkeasti yhteyttä vapaaehtoistyön koordinaattori Tanja Laitilaan (tanja.laitila@aima.fi) ja kysyä löytyisikö sinulle sopivaa ratkaisua.

Etätukiäidit

Etätukiäidit ovat meidän tukiäitejämme, jotka auttavat sinua nyt myös etänä esimerkiksi sähköpostitse tai puhelimessa. Etätuen kautta pääset keskustelemaan avoimesti voinnistasi ja arjestasi henkilön kanssa, joka on itse kokenut saman. Toimintamme perustuu vertaisuuden kokemukseen. Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Tukiäitimme ovat työhönsä koulutettuja ja he ovat kokeneet synnytyksen jälkeisen masennuksen, raskausajan masennuksen tai vauva-ajan psykoosin.

Voit kysyä lisätietoja tai varata tapaamisen tukiäidin kanssa laittamalla viestiä vapaaehtoistyön koordinaattorille Tanja Laitilalle (tanja.laitila@aima.fi)

Vertaistukipuhelin

Meille voi soittaa kuka tahansa. Puhelimeen vastaa koulutettu vertaistukiäiti ja puhelut ovat luottamuksellisia.
Katso lisäinfoa ja päivystysajat täältä: https://aima.fi/vertaistukipuhelin/

Chatit:

Äimän kotisivuilla toimivan chatin kautta voit jutella vertaistukiäidin kanssa ilman ajanvarausta kahden kesken päivystysaikoina.

Katso lisätietoa ja aikataulut: https://aima.fi/vertaistukichat/

Etätapahtumat

Etätapahtumista löydät tietoa tapahtumien omalta sivulta aina uuden tapahtuman lähestyessä: https://aima.fi/tapahtumat/

Äitiyspsykoosin kokeneet:

Äitiyspsykoosin kokeneille on oma vertaistukiryhmä. Ryhmä kokoontuu Vantaalla, mutta siihen on mahdollista osallistua myös etänä. Katso lisätietoja täältä: https://aima.fi/vertaistukiryhmat/

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla