Jäseneksi

Voit valita perusjäsenyyden, perhejäsenyyden, kannatusjäsenyyden tai yhteisöjäsenyyden.

HUOM. Muista valita jäsentyyppi (lomakkeella rooli) liittymisen yhteydessä.

Näin liityt jäseneksi

Perusjäsenyys: Liity Äimän jäseneksi täyttämällä tämä jäsentietolomake. Saat sähköpostitse laskun jäsenmaksua varten. Jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa. Jäsenmaksusta voi pyynnöstä saada vapautuksen, jos on huonossa taloudellisessa tilanteessa. Ota tuolloin yhteyttä toimistoomme, sanna.karhula@aima.fi.

Perhejäsenyys: Perhejäseneksi voivat liittyä varsinaisen jäsenen perheenjäsenet tai hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt. Perhejäsenyys on 10 euroa vuodessa. Jäsentietolomakkeessa on kohta, josta voit valita roolisi.

Kannatusjäsenyys: Kannatusjäsenmaksu on 55 euroa. Liity kannattajajäseneksi, jos haluat tukea toimintaamme vähän suuremmalla maksulla. Jäsentietolomakkeessa on kohta, josta voit valita roolisi.

Yhteisöjäsenyys: Myös yhteisöt voivat olla Äimän jäseniä.Yhteisöjäsenmaksu on 100 euroa vuodessa. Valitsemalla yhteisöjäsenroolin yhteisösi tai yrityksesi tukee Äimän toimintaa. Jäsentietolomakkeessa on kohta, josta voit valita roolisi.

Jos sähköinen lomake ei jostakin syystä toimi, voit ottaa yhteyttä Äimä ry:n toimistolle.
Jäsenyydestä voit erota milloin haluat. Ilmoita siitä toimistollemme sähköpostilla.
Toimiston yhteystiedot ovat: Sanna Karhula, puhelin: 040 725 6229, sähköposti: sanna.karhula@aima.fi.

Jäsenrekisterin toimittaa FloMembers. Jäsenrekisterin ylläpitäjä on Äimä ry. Jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä: Tietosuojaseloste_jäsenrekisteri

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla