Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry

Liity Äimän jäseneksi!

Voit valita perusjäsenyyden, perhejäsenyyden, kannatusjäsenyyden tai yhteisöjäsenyyden.

HUOM. Muista valita jäsentyyppi (lomakkeella rooli) liittymisen yhteydessä.

Näin liityt jäseneksi

 

Perusjäsenyys: Liity Äimän jäseneksi täyttämällä tämä jäsentietolomake. Saat sähköpostitse laskun jäsenmaksua varten. Jäsenmaksu on 27 euroa vuodessa. Jäsenmaksusta voi pyynnöstä saada vapautuksen, jos on huonossa taloudellisessa tilanteessa. Ota tuolloin yhteyttä toimistoomme, helka.belt@aima.fi.
Perhejäsenyys: Perhejäseneksi voivat liittyä varsinaisen jäsenen perheenjäsenet tai hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt. Perhejäsenyys on 13 euroa vuodessa. Jäsentietolomakkeessa on kohta, josta voit valita roolisi.
Kannatusjäsenyys: Kannatusjäsenmaksu on 55 euroa. Liity kannattajajäseneksi, jos haluat tukea toimintaamme vähän suuremmalla maksulla. Jäsentietolomakkeessta on kohta, josta voit valita roolisi.

Yhteisöjäsenyys: Myös yhteisöt voivat olla Äimän jäseniä. Yhteisöjäsenmaksu on 100 euroa vuodessa. Valitsemalla yhteisöjäsenroolin yhteisösi tai yrityksesi tukee Äimän toimintaa. Jäsentietolomakkeessa on kohta, josta voit valita roolisi.

Jos sähköinen lomake ei jostakin syystä toimi, voit ottaa yhteyttä Äimä ry:n toimistolle.

Jäsenyydestä voit erota milloin haluat. Ilmoita siitä toimistollemme kirjallisesti sähköpostilla.

Toimiston yhteystiedot ovat: Helka Belt, puhelin: 040 725 6229, sähköposti: helka.belt@aima.fi.

Jäsenrekisterin toimittaa FloMembers. Jäsenrekisterin ylläpitäjä on Äimä ry. Jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä: Tietosuojaseloste_jäsenrekisteri

Miksi kannattaa liittyä Äimä ry:n jäseneksi?

Saadaksesi apua Äimä ry:stä sinun ei tarvitse olla Äimän jäsen. Jäsenyys tuo kuitenkin sinulle etuja.Liittyessäsi saat nämä edut:

  • Mahdollisuuden osallistua suljetulle keskustelupalstallemme internetissä. Huom. palsta on tauolla, mutta avautuu entistä ehompana tammikuussa 2018.
  • Mahdollisuuden kuulla aina ensimmäisenä Äimän uutiset ja varata siten ensimmäisenä paikan Äimä ry:n perheviikonloppuun, parisuhdeviikonloppuun, Äitien vertaistukipäiviin ym. tapahtumiin huokeaan hintaan. Näissä tapahtumissa voit jakaa kokemuksiasi ja ajatuksiasi muiden kanssa. Perhe- ja parisuhdeviikonlopussa myös puolisosi huomioidaan ja hän saa vertaistukea muilta puolisoilta. Tapahtumissamme hintaan sisältyvät ohjelman lisäksi yöpyminen ja täysihoito. Tulevista tapahtumista saat lisätietoja täältä.
  • Äimä ry:n jäsenlehden Äimän Käkenä kaksi kertaa vuodessa sekä kuukausittain tiedotteita yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista.
  • Ensi- ja turvakotien liiton jäsenlehti Enskan viisi kertaa vuodessa. Äimä ry on Ensi- ja turvakotien liiton jäsen.