Vertaistukichat

Äimän chatit Väestöliiton HyväKysymys-alustalla

Hyvä Kysymys on Väestöliiton hallinnoima pikkulapsiperheille tarkoitettu sivusto. Äimän ryhmächatit pidetään tällä sivustolla. Ryhmächat-illan aikana väsyneet, uupuneet, alavireiset tai masentuneet äidit voivat vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia keskenään ja saada tukea Äimän vertaistukiäideiltä. He ovat itse kokeneet synnytyksen jälkeisen masennuksen ja toipuneet siitä.

Äimän ryhmächat toimii verkkovertaistukiryhmänä, jossa jokaisella kerralla on oma keskusteluteema. Avoimien vertaistukiryhmien tapaan osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista, vaan mukaan voi liittyä vapaasti ja keskustelua käydä anonyymisti. Mukaan mahtuu kerrallaan kahdeksan keskustelijaa.

Seuraavan ryhmächatin ajat ja liittymislinkki päivittyvät myöhemmin.

Äimän kotisivujen chat

Äimän kotisivujen oman chatin kautta voit keskustella vertaistukiäidin kanssa anonyymisti kahden kesken. Vertaistukichatin ajat ilmoitetaan erikseen.

Mikäli sinulla on kysymyksiä Äimän toimintamuodoista ja niihin mukaan pääsemisestä, voit puolestaan jutella Äimän työntekijän kanssa. Töntekijöiden ylläpitämä chat päivystää tiistaisin klo 13-15.

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla