Vertaistukichat

Äimän kotisivujen chat

Äimän kotisivujen oman chatin kautta voit keskustella vertaistukiäidin kanssa anonyymisti kahden kesken. Keskustelemaan pääset kotisivun alalaidan ponnahduschatin kautta ilman kirjautumisia. Seuraava vertaistukichat on keskiviikkona 30.6. klo 10:30-12.

Mikäli sinulla on kysymyksiä Äimän toimintamuodoista ja niihin mukaan pääsemisestä, voit puolestaan jutella Äimän työntekijän kanssa. Työntekijöiden ylläpitämä chat päivystää tiistaisin klo 13-15. Heinäkuussa toimiston ollessa suljettuna ei ole chat-päivystyksiä. Vertaistukipuhelin päivystää kuitenkin kesälläkin. Puhelimen päivystysajat löytyvät täältä.

Äimän chatit Väestöliiton HyväKysymys-alustalla

Hyvä Kysymys on Väestöliiton hallinnoima pikkulapsiperheille tarkoitettu sivusto. Äimän ryhmächatit pidetään tällä sivustolla. Ryhmächat-illan aikana väsyneet, uupuneet, alavireiset tai masentuneet äidit voivat vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia keskenään ja saada tukea Äimän vertaistukiäideiltä. He ovat itse kokeneet synnytyksen jälkeisen masennuksen ja toipuneet siitä. Mukaan mahtuu kerrallaan kahdeksan keskustelijaa. Ryhmächatit ovat kesätauolla. Syksyn chat-ajoista tiedotetaan myöhemmin.

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla