Vertaistukichat

Äimän chatit Väestöliiton HyväKysymys-alustalla

Hyvä Kysymys on Väestöliiton hallinnoima pikkulapsiperheille tarkoitettu sivusto. Äimän vertaistukichatit pidetään tällä sivustolla. Ryhmächat-illan aikana väsyneet, uupuneet, alavireiset tai masentuneet äidit voivat vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia keskenään ja saada tukea Äimän vertaistukiäideiltä. He ovat itse kokeneet synnytyksen jälkeisen masennuksen ja toipuneet siitä.

Tällä hetkellä meillä ei ole ryhmächat-aikoja, mutta sivuston kautta voit varata kahdenkeskisen chat-ajan vapaaehtoisen vertaistukiäidin kanssa. HyväKysymys -sivustolle pääset tämän linkin kautta. Kirjoita sivun hakukenttään ”Äimä ry”, niin pääset katsomaan chat-aikoja.

Olisiko sinulla halua ja jaksamista toimia chateissa vapaaehtoisena vertaistukena muille äideille? Ehkä oma toipumisesi on sellaisessa vaiheessa, että koet voivasi auttaa muita omalla kokemuksellasi? Chatissa on aina kaksi vertaistukiäitiä ja Äimän vapaaehtoistyön koordinaattori moderaattorina. Jos yhtään kiinnostuit, ota yhteyttä toiminnanjohtajaan Mari Manniseen mari.manninen@aima.fi.

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla