BLOGI ON NYT AUKI!

Yleinen

Edessä häämöttävä syksy tuo mukanaan paljon raikkaita ideoita ja toivottuja muutoksia. Äimällä on neljä uutta työtekijää ja me olemme tulleet tänne uudistamaan vanhoja toimintatapojamme toimivimmiksi. Yritämme kehittää Äimän toimintaa ja tarjota äideille apua entistä laajemmin ja paremmin.

Löydät Äimältä edelleen vanhat tutut apukanavat kuten vertaistukiryhmät ja -puhelimen. Apua ja tietoa saa normaaliin tapaan ottamalla meihin yhteyttä tai lukemalla Äimän kotisivuilta ja esitteitä saa tilattua maksutta kotiin. Emme vie pois mitään, vaan sen sijaan lisäämme uutta, jotta apu olisi saavutettavissa nopeammin ja paremmin.

Tässä muutama esimerkki syksyllä näkyvistä muutoksista:

  • Äimällä on uusi järjestösihteeri Sanna Palomäki, jonka esittelyn näette äimän nettisivuilla pian. Sannaan voi ottaa yhteyttä sähköpostilla sanna.palomaki@aima.fi tai puhelinnumerosta 0407256229
  • Tänä vuonna jäsenlehden päätoimittajana toimin minä ja siihen on tulossa pieniä muutoksia aikaisempaan nähden. Syksyn lehden sisältö poikkeaa aiemmista siten, että lehdessä on tietty teema, jota jokainen artikkeli käsittelee monipuolisesti jokaisella sivulla. Uusin Äimän Käkenä- asiakaslehti ilmestyy jäsenten postilaatikoihin lokakuussa.
  • Tulossa on myös paljon tapahtumia, joissa Äimä on mukana auttamassa ja jakamassa tietoa synnytyksen jälkeisestä masennuksesta. Tapahtumia pääsee seuraamaan Facebookissa Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry ja instagramissa @aima.ry
  • Äimän projektikoordinaattori Niina Bell on aloittanut Äidille apua- hankkeen täydellä höyryllä ja lähtee luennoimaan syksyllä ympäri suomen. Hankkeella on nettisivuillamme oma sivunsa, josta sitä pääsee seuraamaan tarkemmin.
  • Ja sitten on tämä blogi, jonka avasin nyt. Täältä löydät vertaistukea ja erilaisia näkökulmia synnytyksen jälkeiseen masennukseen. Jatkossa blogia kirjoittaa minun lisäkseni myös muutama vapaaehtoinen.

Jos sinäkin haluat ryhtyä vapaaehtoiseksi ja päästä mukaan kirjoittamaan Äimän blogia, on se vielä mahdollista. Laita meille jäsenpyyntö nettisivujemme kautta ja minulle sähköpostia osoitteeseen ilona.ojankoski@aima.fi . Kerro minulle mistä haluaisit kirjoittaa ja kuinka aktiivisesti. Vapaaehtoistyö Äimällä on tärkeää ja apusi meille korvaamatonta!

Hyvää alkavaa syksyä jokaiselle!

-Ilona Ojankoski, Äimä ry:n toimistoassistentti.

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla