Blogi avataan pian!

Yleinen

Nyt kirjoitetaan! 

Äimän blogi avataan elokuussa 2019 ja jatkossa nettisivuiltamme löytyy entistä enemmän kokemustarinoita arjesta synnytyksen jälkeisen masennuksen kanssa, tietoa vapaaehtoisten tekemästä työstä sekä kuulumisia Äidille apua- hankkeen toiminnasta. Blogissa käsitellään rennolla otteella myös muita aiheita ja pyritään pääsemään yhä lähemmäs masentuneen äidin aitoa arkea ja ajatuksia. 

Blogin tarkoituksena on antaa vertaistukea uusista ja yhä monipuolisemmista näkökulmista. Käsittelemme masennusta kokonaisuutena laajasti useammalta osa-alueelta. Tähän tarvitsemme myös sinun apuasi. 

Liity jäseneksi ja tule mukaan kirjoittamaan! Voidaksesi kirjoittaa kokemuksistasi sinun ei tarvitse itse olla äiti. Ystävän, perheenjäsenen tai muun omaisen tai tutun näkökulma synnytyksen jälkeiseen masennukseen on meille aivan yhtä tärkeä. Ehkä et vielä tiedä synnytyksen jälkeisestä masennuksesta paljoa? sekään ei haittaa, sillä pidämme tärkeänä ymmärtää näkökulma, jossa synnytyksen jälkeinen masennus on sairautena vielä hyvin vieras käsite. 

Tule mukaan ja tehdään hyvää yhdessä! 

Mikäli kiinnostuit ja haluat liittyä jäseneksemme sekä osallistua blogin kirjoittamiseen tai tarvitset lisätietoja, laita minulle viestiä: ilona.ojankoski@aima.fi tai Puh. 045 1663747.

-Ilona Ojankoski

ps. Jäseneksemme voi liittyä kuka tahansa. Jäseneksi liittyminen ei edellytä blogiin osallistumista. 

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla