Vapaaehtoiseksi Äimälle?

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta perheiden tukena Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry:ssä? Tervetuloa mukaan uusien vapaaehtoisten perehdytyspäivään! Päivä järjestetään lauantaina 22.2. klo 10-15 toimistomme tiloissa Pasilassa osoitteessa Asemamiehenkatu 4, 6.krs.

Järjestössämme voit toimia vapaaehtoisena niin vertaistukijana kuin muissakin tehtävissä. Vertaistukijaksi voit hakeutua, mikäli olet itse sairastanut synnytyksen jälkeisen masennuksen, raskauden aikaisen masennuksen tai vauva-ajan psykoosin, mutta olet jo toipunut sairaudestasi hyvin. Äimä ry:ssä vertaistukijat toimivat esimerkiksi ryhmänvetäjänä, tukiäitinä, puhelinpäivystyksen vastaajana tai chat-äitinä. Vertaistukijoiden lisäksi joukkoomme ovat tervetulleita myös muut vapaaehtoiset vaikkapa viestinnän tai ryhmien aikaisen lastenhoidon tehtäviin.

Mikäli yllä oleva kuvaus herätti mielenkiintosi, ilmoittaudu mukaan perehdytyspäivään TÄSTÄ  17.2. mennessä. Perehdytyspäivä on maksuton ja tarjoamme osallistujille lounaan. Lisätietoja voit kysellä vapaaehtoistyön koordinaattoriltamme osoitteesta heli.mikkola@aima.fi.

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla