Tule vapaaehtoiseksi Äimälle!

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta perheiden tukena Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry:ssä? Tervetuloa mukaan uusien vapaaehtoisten perehdytyspäivään! Päivä järjestetään etäkoulutuksena lauantaina 19.9. klo 10-14:30 Teams:n kautta.

Järjestössämme voi toimia vapaaehtoisena eri paikkakunnilla niin vertaistukijana kuin muissakin tehtävissä. Vertaistukijaksi voit hakeutua, mikäli olet itse sairastanut synnytyksen jälkeisen masennuksen, raskauden aikaisen masennuksen tai vauva-ajan psykoosin, mutta olet jo toipunut sairaudestasi hyvin. Äimä ry:ssä vertaistukijat toimivat esimerkiksi ryhmänvetäjänä, tukiäitinä, puhelinpäivystyksen vastaajana tai chat-äitinä. Vertaistukijoiden lisäksi joukkoomme ovat tervetulleita myös muut vapaaehtoiset vaikkapa viestinnän tai ryhmien aikaisen lastenhoidon tehtäviin.

Mikäli yllä oleva kuvaus herätti mielenkiintosi, ilmoittaudu mukaan perehdytyspäivään tämän linkin kautta  14.9. mennessä. Perehdytyspäivä on osallistujille maksuton. Lisätietoja voit kysellä vapaaehtoistyön koordinaattoriltamme osoitteesta heli.mikkola@aima.fi.

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla