Tule vapaaehtoiseksi Äimälle!

Tervetuloa mukaan uusien vapaaehtoisten perehdytyskoulutukseen! Koulutus järjestetään etänä Teams:n kautta ja sisältää kaksi tapaamiskertaa, ti 28.9. klo 17:15-19:30 ja ti 5.10. klo 17:15-19:30, sekä lisäksi itseopiskelumateriaalia.

Järjestössämme voi toimia vapaaehtoisena eri paikkakunnilla niin vertaistukijana kuin muissakin tehtävissä. Vertaistukijaksi voit hakeutua, mikäli olet itse sairastanut synnytyksen jälkeisen masennuksen, raskauden aikaisen masennuksen tai vauva-ajan psykoosin, mutta olet jo toipunut sairaudestasi hyvin. Äimä ry:ssä vertaistukijat toimivat esimerkiksi ryhmänvetäjinä, tukiäiteinä, puhelinpäivystyksen vastaajina tai chat-ohjaajina. Vertaistukijoiden lisäksi joukkoomme ovat tervetulleita myös muut vapaaehtoiset vaikkapa viestinnän tai ryhmien aikaisen lastenhoidon tehtäviin.

Mikäli yllä oleva kuvaus herätti mielenkiintosi, ilmoittaudu mukaan perehdytyspäivään tämän linkin kautta 24.9. mennessä. Perehdytyspäivä on osallistujille maksuton. Lisätietoja voit kysellä vapaaehtoistyön koordinaattoriltamme osoitteesta heli.mikkola@aima.fi.

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla