Suomen Perinataalimielenterveys ry:n järjestämä sosiaali- ja terveysalojen ammattilaisille suunnattu webinaari: Lapsivuodepsykoosi ja muut vakavat mielenterveyshäiriöt raskaus- ja vauva-ajalla 

30.11.2022 klo 9-16.

Koulutuspäivä on sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille suunnattu, ja se tarjoaa ajankohtaista tietoa lapsivuodepsykoosista ja muista vakavista mielenterveyshäiriöistä raskaus- ja vauva-ajalla. Puheenvuoroissa käsitellään mm. lapsivuodepsykoosin ja muiden vakavien mielenterveyshäiriöiden tunnistamista ja hoitoa sekä kokemusasiantuntijat kertovat omista kokemuksistaan, kun itse tai puoliso sairastuu vakavaan mielenterveyshäiriöön raskaus- ja vauva-ajalla . 

OHJELMA:

9.00 Avaussanat

9.15 Heidi Jussila, LT, psykiatrian ja lastenpsykiatrian erikoislääkäri, päihdelääketieteen erityispätevyys, Profiam sosiaalipalvelut:Lapsivuodepsykoosin ja muiden vakavien mielenterveyshäiriöiden tunnistaminen raskaus- ja vauva-aikana

10.15 sh Minna Suhonen, KYS psykiatrian päivystys ja sh Mikko Frilander, KYS psykiatrian tehostettu avohoito: Lapsivuodepsykoosin kohtaaminen päivystyksessä ja tehostetussa avohoidossa

11.00 tauko

11.15 Tiina Riekki, LT, psykiatriaan erikoistuva lääkäri, kliininen tutkija, Oulun yliopisto ja OYS. Suomen Perinataalimielenterveys ry, pj: Miten perinataaliajan vaikeita mielenterveyshäiriöitä tulisi hoitaa?

12-13 lounas

13.00 Sinikka Mäkelä, PsL, terapian erikoispsykologi, varhaislapsuuden VET vuorovaikutuspsykoterapeutti ja suggestoterapeutti: Vauvan ääni – varhaisen vuorovaikutuksen näkökulma

13.45 Äidin ääni (kokemusasiantuntija, Äimä ry)

14.15 Tauko

14.30 Isän ääni (kokemusasiantuntija Heikki, Miessakit ry)

15.00 Dr Claire WilsonNIHR Academic Clinical Lecturer and Psychiatry Specialist Registrar Institute of Psychiatry, Psychology and Neuroscience, King’s College, London: Treatment of postpartum psychosis

16.00 Päätössanat

ILMOITTAUTUMISOHJEET:

– Ilmoittautuminen maksutositetta vastaan (ei laskutuslisää):

Ilmoittaudu 27.11.2022 mennessä maksamalla osallistumismaksu ja lähettämällä siitä pankin maksutosite sekä oma nimesi osoitteeseen perinataalimielenterveys@gmail.com. Kerro myös, oletko jäsen. Lähetämme noin viikon sisällä vahvistuksen ilmoittautumisesta ja tositteen maksusta sähköpostiisi. 

Osallistumislinkki webinaariin lähetetään koulutusta edeltävänä päivänä 29.11.2022. Muistathan ilmoittautua samasta sähköpostista, jonka kautta pystyt avaamaan webinaarilinkin itse tapahtumapäivänä. 

Maksutiedot: 

saaja: Suomen Perinataalimielenterveys ry 

summa: 20€ jäsenille  / 40€ muille 

tilinro: FI42 5780 0720 5624 17 

viite: 1009 

eräpäivä 27.11.2022

– Ilmoittautuminen laskulla (laskutuslisä 6,5€ / lasku):

Ilmoittaudu 16.11.2022 mennessä lähettämällä omat tai työnantajasi laskutustiedot sekä kaikkien osallistujien sähköpostiosoitteet ja nimet osoitteeseen perinataalimielenterveys@gmail.com.   

Kerro myös, ovatko osallistujat jäseniä vai osallistuvatko he pelkkään koulutukseen. Lähetämme noin viikon sisällä laskun sekä osallistujille vahvistuksen ilmoittautumisesta. 

Osallistumislinkki webinaariin lähetetään osallistujien sähköpostiin kurssia edeltävänä päivänä 29.11.2022. Muistathan ilmoittaa sähköpostiosoitteet, jonka kautta osallistujat pystyvät avaamaan webinaarilinkin itse tapahtumapäivänä. 

Laskun lähettäjä: Suomen Perinataalimielenterveys ry 

Laskun hinta: 20€/ henkilö jäsenille ja 40€/henkilö muille. Jokaisesta laskusta peritään 6,5€ laskutuslisä  

HUOM! Välttääksenne useamman laskutuslisän, kannattaa suosia saman organisaation ilmoittautumisia kerralla.  

Peruutukset ja tietosuoja 

Ilmoittautuminen on sitova ja henkilökohtainen, emmekä valitettavasti voi palauttaa rahoja ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli olet estynyt, voit halutessasi luovuttaa sähköpostitse saamasi linkin toiselle henkilölle. Säilytämme kurssiosallistujien tietoja vuoden 2022 loppuun saakka ja noudatamme sekä kurssi-ilmoittautumisten että jäsenrekisterin osalta EU:n tietosuoja-asetuksia. 

Jäsenyys 

Jos haluat liittyä Suomen Perinataalimielenterveys ry:n jäseneksi, jäsenhakemus löytyy nettisivuiltamme: https://www.perinataalimielenterveys.fi/yhdistys/jaseneksi/ 

Uusi jäsen: Odota jäsenhakemuksesi hyväksyntä ennen jäsenmaksun maksamista. 

Jäsen: Jos jäsenmaksu (30€) vuodelta 2022 on jäänyt maksamatta, on se mahdollistaa maksaa kurssimaksun yhteydessä (yht. 50€) samaa maksuviitettä käyttäen.  

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla