Marin kiitokset

Tasan vuosi sitten tulin valituksi toiminnanjohtajan äitiyslomansijaiseksi Äimään. Tiesin jo silloin, että matkani Äimässä ei ole pitkä, mutta en kyllä ymmärtänyt kuinka lyhyt aika vuosi onkaan.

Nyt on vuosi vierähtänyt ja minun on aika tehdä inventaario oppimastani. Jatkan matkaa monta ikimuistoista kokemusta rikkaampana ja taas himpun verran viisaampana. Tästä vuodesta haluan kiittää teitä kaikkia!

Olen kiitollinen siitä, että olen saanut kurkistaa kunnolla masennuksen maailmaan. Ymmärrykseni siitä ja sen vaikutuksesta asioihin, on suuresti kasvanut. Oppimani viisauden kannan sydämessäni ja hyödynnän varmuudella tulevissa töissäni ja kohtaamisissa muutenkin.

Olen haltioitunut kaikesta siitä, mitä Äimän vertaistukiäidit tekevät auttaakseen niitä, jotka tänä päivänä voivat huonosti ja ovat hämmentyneitä omasta voinnistaan vauvan syntymän jälkeen. Kuulluksi tuleminen on todella tärkeää, joten kaikenlaiset kohtaamiset kasvokkain, netissä, puhelimessa ja sähköpostitse voivat pelastaa henkiä ja perheitä. Tämän lisäksi vapaaehtoisilta löytyy vielä aikaa, jaksamista ja rohkeutta olla hallituksessa kehittämässä Äimän toimintaa edelleen, kirjoittaa kirjoja ja blogeja sekä astua yleisön eteen ja jakaa tarinaansa.

Olen häikäistynyt työryhmästäni. Äimässä on töissä rohkea, luova, joustava ja hyväntahtoinen tiimi, joka on ottanut homman haltuun, vaikka koko henkilökunta on vuoden sisällä vaihtunut. Uskon, että meitä kaikkia on innostanut mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä, jossa jokaisen erityisvahvuudet ja -osaamiset ovat päässeet hyötykäyttöön.

Olen onnellinen myös siitä, että Äimällä on paljon yhteistyökumppaneita, joilta olemme oppineet paljon ja joille olemme voineet jakaa Äimätietoutta. Yhteistyössä on voimaa!

Ihan jokainen ihminen Äimässä on SUPER tärkeä! Kiitos, että olen saanut olla mukana. Äimä on löytänyt paikkansa minun sydämessäni. Kesän yli Äimän toimistoa luotsaa Niina Kettunen. Minä aloitan uuden työni Siuntion kunnan johtavana sosiaalityöntekijänä ja vielä pienen hetken olen mukana Äimässä lähinnä perehdyttäjän roolissa.

Ystävällisin terveisin Mari Manninen

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla