Äimä ry hakee projektikoordinaattoria

Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry on valtakunnallisesti toimiva, raskaudenaikaiseen ja synnytyksen jälkeiseen masennukseen sekä vauva-ajan psykooseihin erikoistunut järjestö. Toimimme valtakunnallisesti vapaaehtoisten vertaistukijoiden voimin, Äimän toimintaan kuuluvat mm. vertaistukipuhelin, vertaistuelliset chatit, vertaistukiryhmät ja tukiäititoiminta. Äimä ry on perustettu 1998 ja on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton järjestö. Toimistomme sijaitsee Itä-Pasilassa.

Oletko kiinnostunut kouluttamisesta? Onko STEAn hankehallinto sinulle tuttua? Tuotatko sujuvasti erilaisia tekstejä ja olet luonteva esiintyjä? Haluaisitko vaikuttaa maanlaajuisesti siihen, miten jatkossa pienten lasten äidit kohdataan neuvolassa? Haluatko olla tasoittamassa äitien tietä tarpeellisten palveluiden ääreen? Mikäli vastasit useimpiin kysymyksiin kyllä, voit olla etsimämme henkilö.

Haemme nyt projektikoordinaattoria Äidille apua -hankkeeseen nykyisen koordinaattorin siirtyessä toisiin tehtäviin. Kyseessä on kokoaikainen, noin 11 kuukauden mittainen työsuhde. Äidille apua on STEA-rahoitteinen kolmivuotinen hanke, joka on käynnistynyt keväällä 2019. Hankkeen pääkohderyhmänä ovat äitien kanssa työskentelevät terveys- ja sosiaalialan ammattilaiset koko maassa. Hankkeen pääsisältönä on kouluttaa ammattilaisia kohtaamaan äidit, tunnistamaan ja ottamaan puheeksi raskaudenaikainen tai synnytyksen jälkeinen masennusoireilu. Nyt korona-aikana koulutuksia on toteutettu etänä, mutta hanketyöhön kuuluu myös matkustamista eri puolille Suomea kouluttamaan. Kouluttamisen lisäksi hankkeessa tarvitaan myös kykyä erilaisten tekstien tuottamiseen ja muun sisällön tuottamiseen koulutusten tueksi sekä hankehallinnon (etenkin STEA) osaaminen, sillä projektikoordinaattori vastaa hankkeen hallinnosta yhdessä Äimä ry:n toiminnanjohtajan kanssa. Hankkeella on valmiina koulutusmateriaalit ja koulutuksille on kysyntää, joten tässä olisi osaavalle kouluttajalle ja hanketyöntekijälle ”valmis paketti” viedä maaliin äitien ja perheiden auttamiseksi koko maassa sekä osallistua jatkohakemuksen työstämiseen. Tueksesi saat koko Äimä ry:n hyvähenkisen ja kannustavan työyhteisön. Työtä voi tehdä joko etänä tai työpiste voidaan järjestää Itä-Pasilaan toimistollemme.

Toivomme sinulta:

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • kouluttajakokemusta, mainitsethan myös etäkoulutuskokemuksesi
 • hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
 • järjestötoiminnan tuntemusta
 • projektihallinnon osaamista
 • kykyä sekä tiimityöhön että itsenäiseen työskentelyyn
 • halua vaikuttaa pienten lasten perheiden avunsaantiin.

Tehtävän määräaikaisuuden peruste on projektirahoituksen määräaikaisuus, työsuhteen kesto on hankerahoituksen riittävyyden mukainen. Toivoisimme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä maaliskuussa. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa pienten lasten äitien ja koko perheiden vastaanottoon neuvolassa ja avunsaamiseen kun äidin omat voimat eivät riitä. Pääset omalta osaltasi vaikuttamaan siihen, miten hyvin yhteiskunta jatkossa tunnistaa ja osaa tukea pienen vauvan perhettä. Tarjoamme tueksesi hyvähenkisen tiimin ja työyhteisön, jossa työn ja perheen yhteensovittamista tuetaan. Tarjoamme virike-edun, joustavuutta työaikoihin ja työtä voi tehdä halutessaan liki täysin etänä. Tehtävässä noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä ja työhön kuuluu 4kk:n koeaika. Tehtävän palkka on 2791e/kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa Äimä ry:n toiminnanjohtaja Laura Piirainen puhelimitse 045 845 2713

 • pe 29.1. klo 12-14
 • ma 1.2. klo 12-15
 • to 4.2. klo 9-11
 • ke 10.2. klo 12-14

Valitettavasti emme voi vastata sähköpostitiedusteluihin.

Jos kiinnostuit, haethan tehtävää viimeistään perjantaina 12.2. lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja mahdollinen esittelyvideosi osoitteeseen info@aima.fi. Haastateltavat kutsumme etähaastatteluihin viikolle 7.

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla