Äimä ry hakee järjestöassistenttia

Äimä ry hakee järjestöassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen Paikka auki -ohjelman kautta.

STEA:n Paikka auki 2-avustusohjelman ansiosta haemme nyt noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen järjestöassistenttia mukavaan työyhteisöömme Helsingissä. Tehtävään voi hakea, jos on työsuhteen alkaessa alle 30-vuotias ja työelämän tai tutkintoon johtavan koulutuksen ulkopuolella. Rahoituspäätöksen mukaisesti haemme ensisijaisesti henkilöä, jolla olisi omakohtaista kokemusta jostakin edustamastamme sairaudesta, myös läheisen kokemus voi “pätevöittää” sinut tähän tehtävään. Tehtävä voi olla myös osa-aikainen esimerkiksi lastenhoidollisista syistä eli jos olet nuori äiti ja jäänyt lapsen vuoksi työelämän ulkokehälle, tämä paikka voisi olla juuri sinulle sopiva! Jos työtä tehdään osa-aikaisesti voi työsuhde kestää yli vuoden, rahoitus kattaa yhden vuoden täysaikaisen työn.
Lisätietoa Paikka auki -ohjelmasta löydät täältä https://www.paikka-auki.fi/

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisömme tuen, kattavan kurkistuksen järjestötyön arkeen ja lisää työelämävalmiuksia! Työtehtävät ovat toimisto-, viestintä-, talous- ja/tai vapaaehtoisten tukemiseen liittyviä tehtäviä. Emme vaadi työhön valittavalta mitään tiettyä koulutusta. Tehtävänkuva määräytyy tarkemmin valittavan henkilön osaamisen perusteella. Työsi mentorina toimii järjestösihteerimme. Toivomme työhön valittavalta valmiutta toimia työyhteisössä, itsenäistä työotetta hyvän perehdytyksen jälkeen sekä halua kehittyä työssä. Eduksi katsomme kokemuksen järjestötoiminnasta ja kiinnostuksen erilaisiin viestinnän tehtäviin.

Toimistomme sijaitsee tällä hetkellä Itä-Pasilassa, mutta olemme muuttamassa vuoden sisällä. Jos työt sujuvat ja tehtävät valmistuvat, työtä voi tehdä myös osittain etätyönä osallistuen tarvittaessa yhteisiin kokouksiin ja kehittämispäiviin. Työ saattaa sisältää toisinaan ilta- ja viikonlopputyötä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TESiä, työaika on normaalisti toimistotyöaika.

Hakuaika tehtävään päättyy sunnuntaina 21.8., haastattelut pidetään viikolla 35.

Työ alkaa syyskuun alkupuolella, tämä on sovittavissa joustavasti, jos esimerkiksi lastenhoidon järjestäminen vaatii lisäaikaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa järjestösihteeri Sanna Karhula ensisijaisesti puhelimitse 040 725 6229 ke 6.7. klo 10:00-12:00 sekä ma 11.7. 12:00-14:00 tai sähköpostitse osoitteella toimisto@aima.fi .

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään osoitteeseen info@aima.fi viimeistään 21.8., otsikoithan viestisi “hakemus järjestöassistentin tehtävään”.

Avoimet työpaikat – Haku hakutekijöillä (te-palvelut.fi)

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla