Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry

Äimä ry:n verkkokauppa

Nyt Kriisistä valoon -opas ja esitteet ILMAISEKSI!

Opas ja esite ovat saatavilla myös tulostettavana PDF-versiona.

Äimä ry:n verkkokaupasta voi tilata ilmaisia printtimateriaalejamme ja maksullisia Äimä-tuotteita kuten pipoja, kasseja tai sukkia. Myynnistä tulevat tulot menevät lyhentämättömänä Äimän toimintaan.

 

Kriisistä valoon -synnytysmasennusopas

Printattava PDF-versio tästä.

Opas on saatavana nyt myös englanniksi ja ruotsiksi

Tilauslomakkeella mahdollisuus valita opas englanniksi tai ruotsiksikin.

 

Äimä ry:n yleisesite

Lataa tästä digitaalinen versio.

Lyhennelmät esitteestä on saatavana myös englanniksi, ruotsiksi, saameksi, viroksi, venäjäksi, arabiaksi ja somaliksi. Linkit kieliversioihin löydät nettisivumme yläpalkista.

Selkeä opas lapsivuodepsykoosista

Marja-Leena Svanberg-Karhun YAMK-opintoihin liittyvä opinnäytetyö lapsivuodepsykoosista. Opinnäytetyön tarkoitus on kuvailla lapsivuodepsykoosin sairastaneiden äitien kokemuksia sairastumisestaan ja selviytymisestään sekä tehdä opas selviytymiskeinoista. Oppaan tavoitteena on toimia tukena sairastuneille äideille sekä tuoda tietoa lapsivuodepsykoosista myös muille sitä tarvitseville tahoille. 

Tilaa suoraan helka.belt@aima tai täytä lisätietoihin tilauslomakkeella

 

 

Postimaksut

Sukista veloitamme 3€ postitusmaksuja, muut tuotteet postimaksut ilmaiset.

 

Vaihtaminen

Sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Tilaa näin:

Täytä alla oleva kaavake, erityisesti sähköpostisoitteesi. Saat laskun sähköpostiisi. Kun maksu on kirjautunut Äimä ry:n tilille, lähetämme sinulle tuotteet.

TAI

Tilaus sähköpostilla: laita tilauksesi helka.belt@aima.fi


Opas synnytyksen jälkeisestä masennuksestaOpas synnytyksen jälkeisestä masennuksesta (EN)Opas synnytyksen jälkeisestä masennuksesta (SE)Esite Äimä ry:n avusta äideilleÄimä-lakkiÄimä-kassiKosketusnäyttökynäVillasukat


Äimä ry:n opas Synnytysmasennus – kriisistä valoon (ilmestynyt 2017) on kattava opas synnytyksen jälkeisestä masennuksesta kärsiville äideille ja heidän läheisilleen. Se on toimiva opas neuvolaterveydenhoitajille ja terveysalan opiskelijoille. Opasta varten on tehty asiantuntijahaastatteluja ja kaikki artikkelit ovat asiantuntijoiden tarkastamia.

Oppaan toimituksesta vastaa Leena Honkavaara, taitosta Riikka Sulkamo-Mäkinen ja kuvat on ottanut Emma Huttu.

28-sivuisen oppaan lukuja ovat: 1. Johdanto: Myrsky naisen elämänkaarella, 2. Raskauden aikainen masennus, 3. Baby blues ei ole sairaus, 4. Vaikea synnytys vaikuttaa äitiin, 5. Äidin muuttuvat hormonit, 6. Synnytysmasennus vopi olla monen tekijän summa, 7. Synnytysmasennuksen oireet, 8. Ahdistus vaivaa usein äitejä, 9. Masennuksen monet kasvot, 10. Lapsivuodepsykoosi on harvinainen sairaus, 11. Miten vauvani reagoi masennukseen, 12. Puolison rooli on tärkeä 13. Äimä ry antaa vertaistukea monin eri tavoin. Lisäksi esitteessä on myäs äitien omakohtaisia tarinoita sairaudesta ja siitä toipumisesta.

Synnytysmasennusopas on nyt saatavana myös ruotsiksi ja englanniksi.
Tästä näet eri kieliversioden ulkoasun:
Opas kieliversiot

 

Muut Äimän verkkokaupasta tilattavat tuotteet:

 

Täysin kotimainen Äimä-lakki: hinta 30€

Värit musta, harmaa, pinkki. Hajakokoja ja värejä jäljellä, kysy lisää: helka.belt@aima.fi

Kestävä ja kätevä Äimä-kassi, 5,60€

Värit musta ja punainen.

Villasukkia saatavana tilaustyönä

Huomioithan, että sukkia tekee meidän oma vapaaehtoisemme, ja tilauksen aika riippuu aina siitä, kuinka nopeasti vapaaehtoinen ehtii sukat neuloa.

Koot ja hinnat:
Naiset 37-39 19€
Miehet 40-46 hinta 24€
Lapset 25-36 hinta 16€
Vauvat koot alle 25 hinta 14€
Postikulut 3€
Sukkien ohje myös saatavilla!

 

Tilaa Kirjapajan sivuilta Äiti aallokossa -kirjaa

Raskausajan masennuksesta, synnytysmasennuksesta ja lapsivuodepsykoosista kertova kirja, joka on toteutettu yhteistyössä Äimän kanssa. Kirjan esittelyyn ja tilaukseen pääset tästä linkistä.

Kuva: Kirjapaja