Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry

Äimä ry:n verkkokauppa – tervetuloa!

Äimä ry:n verkkokaupasta voi tilata ilmaisia printtimateriaalejamme ja maksullisia Äimä-tuotteita kuten pipoja, kasseja tai sukkia. Myynnistä tulevat tulot menevät lyhentämättömänä Äimän toimintaan.

Äimän ilmaiset esitteet eli synnytysmasennusta käsittelevä opas ja Äimän toimintaa esittelevä lehtinen on liitetty nähtäväksi pdf-muodossa, jotta voit tutustua niihin tarkemmin ennen tilausta. Äimän synnytysmasennusopas ja esite nyt siis ilmaiseksi – tilaa omasi heti!

Tilauskaavakkeemme ei juuri nyt toimi, tilaa suoraan sähköpostitse helka.belt@aima.fi.

Runsas opas synnytyksen jälkeisestä masennuksesta

Lataa tästä digitaalinen opas.

Opas on saatavana nyt myös englanniksi ja ruotsiksi.

 

Esite Äimä ry:n avusta äideille

Lataa tästä digitaalinen versio

Täysin kotimainen Äimä-lakki: hinta 30,00 e

Kestävä ja kätevä Äimä-kassi, 5,60 e / kpl

Kosketusnäyttökynä Äimän logolla nyt loppuerä 1,50 e / kpl

Villasukkia voi tarvita kesälläkin! Hinta 14-24 e.

Postimaksut

Hattu 1,50 e
Villasukat 6 e
Kynä 1 e
Kassi 1 e
Jos tilaat kerralla useampia tuotteita ja ne eivät mahdu kirjeeseen, veloitamme postipaketin lähetyksestä 12 e.

Vaihtaminen

Sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautuksen tai vaihtamisen postimaksun maksaa tilaaja, sillä muutoin emme saa yhtään tuottoa tuotteista.

 

Tilaa näin:

Tilauskaavake ei tällä hetkellä toimi. Lähetä tilauksesi sähköpostiosoitteeseen helka.belt@aima.fi.

Täytä alla oleva kaavake, erityisesti sähköpostisoitteesi. Saat laskun sähköpostiisi. Kun maksu on kirjautunut Äimä ry:n tilille, lähetämme sinulle tuotteet.

Tilaa nyt ilmaiseksi! Emme veloita myöskään postikuluja. Äimä ry:n opas Synnytysmasennus – kriisistä valoon (ilmestynyt 2017) on kattava opas synnytyksen jälkeisestä masennuksesta kärsiville äideille ja heidän läheisilleen. Se on toimiva opas neuvolaterveydenhoitajille ja terveysalan opiskelijoille. Opasta varten on tehty asiantuntijahaastatteluja ja kaikki artikkelit ovat asiantuntijoiden tarkastamia.

Oppaan toimituksesta vastaa Leena Honkavaara, taitosta Riikka Sulkamo-Mäkinen ja kuvat on ottanut Emma Huttu.

28-sivuisen oppaan lukuja ovat: 1. Johdanto: Myrsky naisen elämänkaarella, 2. Raskauden aikainen masennus, 3. Baby blues ei ole sairaus, 4. Vaikea synnytys vaikuttaa äitiin, 5. Äidin muuttuvat hormonit, 6. Synnytysmasennus vopi olla monen tekijän summa, 7. Synnytysmasennuksen oireet, 8. Ahdistus vaivaa usein äitejä, 9. Masennuksen monet kasvot, 10. Lapsivuodepsykoosi on harvinainen sairaus, 11. Miten vauvani reagoi masennukseen, 12. Puolison rooli on tärkeä 13. Äimä ry antaa vertaistukea monin eri tavoin. Lisäksi esitteessä on myäs äitien omakohtaisia tarinoita sairaudesta ja siitä toipumisesta.

Synnytysmasennusopas on nyt saatavana myös ruotsiksi ja englanniksi.
Tästä näet eri kieliversioden ulkoasun:
Opas kieliversiot

 

Ilmainen! Emme veloita myöskään postikuluja. Äimä ry:n yleisesite kertoo Äimästä sekä sen vertaistukitoiminnasta. Kaunis ja kätevä esite on A4-kokoinen ja taitettu haitariksi. Esite on täysin uudistettu vuonna 2017. Sen on toimittanut Leena Honkavaara, taittanut Riikka Sulkamo-Mäkinen ja kuvat on ottanut Emma Huttu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Äimä-lakkia voi käyttää läpi vuoden

Koot: S; M, ja L, yleisin naisten koko on M

Värit: Musta, harmaa, pinkki

Suloinen ja tyylikäs Äimä-lakki on täysin suomalainen. Materiaali on Suomessa valmistettua puuvillatrikoota ja ompelutyö on tehty Suomessa. Valmistuksesta vastaa kotimainen Kikapi-yritys. Hatussa on sivussa pieni lappu, jossa lukee Äimä ja Kikapi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kätevä, kevyen näppärä ja kestävä Äimä-kassi sujahtaa kauniisti omaan pieneen pussukkaansa. Kassi on 100% polyesteriä. Kassin etupuolella on Äimä-logo. Sen sisällä on myös pieni avaintasku, johon koko pussukka mahtuu.

Värit:

Punainen (violetti-sininen logo)
Musta (harmaa logo)

Pinkki lopussa!

 

 

 

 

Tyylikkään Äimä-kuulakärkikynän toinen pää on kosketusnäytölle sopiva. Myymme nyt kynien loppuerän hintaan 1,50 e / kpl (normaalisti 3,90 e / kpl

Värit:
Punainen
Keltainen
Musta

 

 

 

Lämpöisissä Äimä-villasukissa on Äimän logossa oleva kirjailtu valkoinen kukkakuvio. Valmiita sukkia on varastossa eri värisinä, mutta jos sopivaa paria ei löydy, sukat tehdään tilaustyönä.

Värit:

Pinkki
Sininen
Keltainen
Harmaa
Vihreä

Koot:
Naiset 37-39 hinta 19 e
Miehet 40-46 hinta 24 e
Lapset 25-36 hinta 16 e
Vauva alle 25 hinta 14 e


Runsas opas synnytyksen jälkeisestä masennuksestaEsite Äimä ry:n avusta äideilleÄimä-lakkiÄimä-kassiKosketusnäyttökynäVillasukat