Tapahtumat ja arvonnat

Huomioithan, että kilpailuaikaa on jatkettu!

Valokuvakilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä

Äimä ry on kilpailun järjestäjä. Osallistumalla kilpailuun annat Äimä ry:lle oikeuden julkaista ja käyttää kuvaasi Äimä ry:n viestintä- ja markkinointimateriaaleissa, verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa ilman erillistä korvausta.

Kilpailuun osallistuminen

Kuvaajalla tulee olla täydet oikeudet kuvan ottamiseen ja julkaisemiseen. Kuvaaja vastaa siitä, että kuvassa mahdollisesti esiintyvät henkilöt ovat antaneet suostumuksensa kuvien sääntöjen mukaiseen julkaisemiseen. Kuva ei saa olla hyvän maun vastainen. Mikäli kuvissa esiintyy alaikäisiä lapsia, tulee esittää lasten huoltajan allekirjoittama kuvauslupa. Kuvien toivotaan olevan otettuja omasta arjesta.

Kuvan yhteydessä tulee ilmoittaa kuvan nimi, kuvan paikkakunta, kuvaajan nimi ja yhteystiedot.

Kuvaajalla säilyvät tekijänoikeudet kilpailuun lähettämiinsä kuviin. Kuvien luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa tai vaihtaa kilpailun palkintoja ja/tai muokata kilpailun sääntöjä tarpeen vaatiessa ilman etukäteisilmoitusta.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä teemanmukainen kuva sähköpostilla osoitteeseen info@aima.fi.

Yksi henkilö voi voittaa vain yhden palkinnoista. Osallistumalla kilpailuun osallistujan katsotaan hyväksyneen kilpailun säännöt ja katsovan ne itseään sitoviksi.

Kilpailuaika

Kilpailu on käynnissä 1.6.-31.8.2021 välisen ajan. Kilpailuajan ulkopuolella toimitettuja kuvia ei huomioida kilpailussa. HUOM! Kilpailuaikaa on jatkettu 31.10. asti, koska haluaisimme syksyisiä kuvia mukaan kilpailuun. Aiemmin lähetetyt kuvat ovat automaattisesti mukana kilpailussa.

Voittajien valinta

Voittajat valitaan viikolla 45. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkinnot

1. sija: 80 euron S-ryhmän lahjakortti.
2. sija: 60 euron S-ryhmän lahjakortti.
3. sija: 40 euron S-ryhmän lahjakortti.

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla