#Kukatahansaäiti- kampanja

Synnytyksen jälkeiseen masennukseen voi sairastua kuka tahansa. Oli vauva sitten tarkoin harkittu, kauan yritetty tai täysi yllätys. Masennus saattaa alkaa jo raskausaikana tai monta kuukautta vauvan syntymän jälkeen. Siksi on todella tärkeää kysyä äidin rehellisiä kuulumisia. Yhtä tärkeää on muistaa äidin olevan yksilö, eikä yhtä vauvan kanssa. Mitä juuri äidille kuuluu? 

#Kukatahansaäiti– kampanja poistaa häpeää synnytyksen jälkeisen masennuksen ympäriltä. Se on luotu osoittamaan, että uupunut äiti ei ole yksin, eikä huonoa vointia tarvitse piilotella. 

Kampanjan aikana järjestämme arvontoja some- kanavillamme, valokuvanäyttely -Kuka tahansa äiti kiertää ympäri suomea ja kevät huipentuu Kuopiossa järjestettävään konserttiin. 

Auta meitä tukemaan synnytyksen jälkeisen masennuksen ehkäisyä ja siitä toipumista, sekä tiedon ja avun lisäämistä, jotta jokainen äiti saisi tarvitsemansa tuen ajoissa! Auttaa voit käyttämällä Instagramissa #Kukatahansaäiti. Kerro oma tarinasi tai kohtaamisesi masentuneen äidin kanssa. Kerro omat näkemyksesi ja havainnointisi. Sinun ei tarvitse olla itse kokenut synnytyksen jälkeistä masennusta auttaaksesi. 

Instagram: @aima.ry

Seuraa meitä myös Facebookissa: Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry

Voit auttaa myös liittymällä jäseneksi tai vapaaehtoiseksi

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla