Tuoreita äitejä linjoilla? Synnytyksen jälkeinen masennus ja oireet

Synnytysmasennus-keskustelualue on kaikille avoin. Osallistuaksesi keskusteluun tulee sinun rekisteröityä käyttäjäksi. Ryhmään pääsevät kaikki halukkaat.
Alueen säännöt
Tervetuloa Äimän synnytysmasennukseen keskittyvälle keskustelupalstalle. Täällä voit keskustella muiden saman kokeneiden kanssa sekä löytää vertaistukea ja apua omaan tilanteeseesi. Juttelemme täällä hyvässä hengessä ja tuemme toisiamme. Keskustelupalsta on avoin kaikille rekisteröityneille käyttäjille.

Teknisissä ongelmissa ota yhteyttä Äimän toimistoon toimisto@aima.fi.
Verveine
Viestit: 1
Liittynyt: 29.01.2020 08:42

Tuoreita äitejä linjoilla? Synnytyksen jälkeinen masennus ja oireet

Viesti Kirjoittaja Verveine » 29.01.2020 08:51

Moikka! Meille syntyi neljä viikkoa sitten poika. Mulla on tullut todella vaikeaa tää äitiyden alku. Koen, että en vielä osaa rakastaa lastani ja välillä tekisi mieli vain paeta tätä arkea takaisin vanhaan elämään. Mies on äärimmäisen suurena tukena.

En pysty kotona ollessani rentoutumaan ja stressaan kaikesta. Vauvalla vatsavaivoja jotka saavat mut koko ajan varpailleen. Koen, että en ole saanut iloa tästä vauva-arjesta pätkääkään, päin vastoin. Oon ihan puhki ja joka päivä pelkkää selviytymistä. En tekisi lapselleni mitään, mutta pelkään itseäni et ”jos mulla napsahtaa”.

Mari88
Viestit: 12
Liittynyt: 22.02.2019 18:26

Re: Tuoreita äitejä linjoilla? Synnytyksen jälkeinen masennus ja oireet

Viesti Kirjoittaja Mari88 » 11.02.2020 15:53

Heippa!
Tämä on valitettavan hiljainen palsta! Toivottavasti olosi on helpottamaan päin. Kannattaa ottaa asia puheeksi neuvolassa tai tarvittaessa omassa terveyskeskuksessa tai missä tahansa!
Tsemppiä!

Vastaa Viestiin