Valokuvausnäyttely Sanomatalolla Helsingissä vielä sunnuntaihin

Olemme sulkeneet Synnytysmasennus-keskustelualueen. Vanhat keskustelut ovat edelleen luettavissa. Lapsivuodepsykoosin kokeneiden suljettu keskustelualue on edelleen toiminnassa. Mikäli haluta liittyä sen jäseneksi, ota yhteyttä osoitteeseen apsy.keskustelu@gmail.com.
Alueen säännöt
Olemme sulkeneet Synnytysmasennus-keskustelualueen. Vanhat keskustelut ovat edelleen luettavissa.

Teknisissä ongelmissa ota yhteyttä Äimän toimistoon toimisto@aima.fi.
MarikaAima

Valokuvausnäyttely Sanomatalolla Helsingissä vielä sunnuntaihin

Viesti Kirjoittaja MarikaAima » 18.01.2019 12:32

Hei, tiesittehän että Äimän järjestämä ainutlaatuinen valokuvanäyttely synnytysmasennuksesta on nyt Sanomatalolla nähtävissä? Tämän jälkeen se lähtee kiertämään ympäri Suomea.
Tässä tietoa enemmän näyttelystä:

Synnytysmasennuksesta kertova valokuvanäyttelyn "Kuka tahansa äiti" äidit haluavat kertoa oman tarinansa äitiydestä. Näyttelyyn osallistui 11 äitiä, jotka ovat toipuneet synnytysmasennuksesta tai lapsivuodepsykoosista. Synnytysmasennukseen liittyy edelleen paljon häpeää, tunne epäonnistumisesta on usein hyvin vahva ja estää avun hakemista. Kuka tahansa äiti -valokuvanäyttely haluaa hälventää sairauteen liittyviä ennakkoluuloja ja tuoda esiin, että se masennus voi kohdata kenet tahansa äidin.

Valokuvat on otettu voimauttavan valokuvauksen keinoja hyödyntäen ja näyttely on esillä Sanomatalossa, Helsingissä 14-20.1.2019.
Maanantaina 14.1.2019 kello 19 lähtien on mahdollista nähdä valokuvaukseen osallistuneita äitejä Sanomatalon näyttelytilassa.

Tule katsomaan upean pysäyttävä valokuvausnäyttely, jätä näyttelyssä viesti valokuvattaville tai muille vauvojen äideille, jaa tapahtumaa ja kuvia somessa tagilla #kukatahansaäiti.

Valokuvaaja: Tiuku Pennola

terveisin Helka Belt, Äimän järjestösihteeri

Lukittu