Sivu 1/1

Parisuhde ja masennus

Lähetetty: 23.05.2019 10:27
Kirjoittaja 2kierros
Kuinka muiden puolisot/kumppanit on reagoineet synnytyksen jälkeiseen masennukseen? Mun mies ei ymmärrä ja lähinnä suuttuu jos yritän kertoa omasta pahasta olostani, mikä pahentaa mun oloa entisestään. Mies muutenkin menee miten lystää ja suuttuu jos yritän sanoa ettei voi esim jättää minua nukuttamaan kahta pientä yksin. Ei myöskään osallistu kotitöihin tai ruuanlaittoon.

Poden syyllisyyttä koska tunnen ahdistusta, alakuloa ja yleistä saamattomuutta, vaikka minulla on kaksi tervettä lasta. Olen paljon lasten kanssa yksin kotona, eikä minulla ole mahdollisuutta arkisin (harvoin viikonloppuisinkin) saada minkäänlaista apua läheisiltäni. En siis oikein tiedä olenko masentunut vai vain uupunut kaiken kahden alle 3-vuotiaan hoitamisen ja kotitöiden hoitamisen vuoksi.

Olen tilanteessa, jossa harkitsen eroa. Mies ei suostu terapiaan. Pelkään kuitenkin että ero tässä tilanteessa saattaisi olla virhe.

Re: Parisuhde ja masennus

Lähetetty: 03.09.2019 17:46
Kirjoittaja Mari88
Harmillista kun roskapostin määrä täällä hautaa viestit alleen. :roll:

Toivottavasti aloittaja on saanut tukea, päädyitpä kumpaan ratkaisuun tahansa.

Mä olen ollut onnellisessa asemassa sinällään, että mun mies on ollut korvaamaton apu ja tuki. Hän on jaksanut uskoa toipumiseeni, silloinkin kun oma uskoni on horjunut.