Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry

Äimän yksilöchat

Äimän uusi yksilöchat toimii ponnahdusikkunana, kun avaat nettisivun. Päivisin chatia päivystävät Äimän työntekijät Helka ja Leena, vähintään tiistaisin ja torstaisin virastoaikaan. Iltaisin paikalla on välillä Äimän oma vertaistukiäiti. Ilmoitamme alla ajankohdat, joina vertaisäidit ovat paikalla.

Yksilöchatin toiminta käynnistyy tammikuussa 2018. Silloin kun ponnahdusikkuna ei näy, chat on joko poissa päältä tai varattu.

 

Äimän suljettu ryhmächat

Äimän suljettu vertaisryhmächat järjestetään ensimmäistä kertaa maalis-huhtikuussa 2018 www.perheaikaa.fi:ssä. Suljettu ryhmä kestää 2-4 viikkoa ja sinne pääsevät vain ennakkoilmoittautuneet. Ryhmä on esimoderoitu. Chat on tarkoitettu äideille, joilla on uupumusoireita tai synnytyksen jälkeinen masennus. Mikäli haluat mukaan ryhmään, ota yhteyttä koordinaattoriin: [email protected] Ryhmän vetäjinä toimivat Äimän vertaistukiäidit ja työntekijä.

Kuva: Shutterstock

Äimän avoimet ryhmächatit – Voimia äidille

Äimä ry:n ryhmächatit teemalla Voimia äidille järjestetään kerran kuussa www.perheaikaa.fi:ssä. Kyseessä on Väestöliiton hallinnoima pikkulapsiperheille tarkoitettu palvelu. Illan aikana väsyneet, uupuneet, alavireiset tai masentuneet äidit voivat vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia keskenään ja saada tukea Äimän vertaistukiäideiltä. He ovat itse kokeneet synnytyksen jälkeisen masennuksen ja parantuneet siitä. Klikkaa mukaan www.perheaikaa.fi!

Kevätkaudellä 2018 ryhmächatit ovat seuraavina iltoina:

ke 17.1. klo 19-21

ke 14.2. klo 19-21

ke 14.3. klo 19-21

ke 18.4. klo 19-21

ke 16.5. klo 19-21

ke 13.6. klo 19-21