Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry

Äimän yksilöchat leijukkeena omilla sivuillamme

Äimän uusi yksilöchat toimii ponnahdusikkunana, kun avaat nettisivun. Päivisin chatia päivystävät Äimän työntekijät Helka ja Leena. Iltaisin paikalla on välillä Äimän oma vertaistukiäiti.

Silloin kun chat ei ole auki, voit jättää siihen offline-tilassa viestin, ja vastaamme sähköpostitse viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 

Äimän suljettu vertaisryhmäkeskustelu Perheaikaa.fi:ssä

RYHMÄ ON TÄYNNÄ; mutta järjestämme vastaavia jatkossakin. Äimän suljettu vertaisryhmäkeskustelu järjestetään ensimmäistä kertaa toukokuussa 2018 www.perheaikaa.fi:ssä. Suljettu ryhmä kestää kolme viikkoa ja sinne pääsevät vain ennakkoilmoittautuneet. Ryhmä on esimoderoitu. Sen aikana voidaan järjestää samalle suljetulle ryhmälle myös suljettu live-chat tai kaksi. Keskustelu on tarkoitettu äideille, joilla on uupumusoireita tai synnytyksen jälkeinen masennus. Ryhmän vetäjinä toimivat Äimän vertaistukiäidit ja työntekijät.

Kuva: Emma Huttu

Äimän avoimet ryhmächatit – Voimia äidille

Äimä ry:n ryhmächatit teemalla Voimia äidille järjestetään kerran kuussa www.perheaikaa.fi:ssä. Kyseessä on Väestöliiton hallinnoima pikkulapsiperheille tarkoitettu palvelu. Illan aikana väsyneet, uupuneet, alavireiset tai masentuneet äidit voivat vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia keskenään ja saada tukea Äimän vertaistukiäideiltä. He ovat itse kokeneet synnytyksen jälkeisen masennuksen ja parantuneet siitä. Klikkaa mukaan www.perheaikaa.fi!

Tulevat ryhmächatit ovat seuraavina iltoina:

ke 29.8. klo 19-21