Haemme järjestöassistenttia Paikka auki -avustuksella määräaikaiseen työsuhteeseen

Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry on yhdistys, joka auttaa raskausajan masennusta tai synnytyksen jälkeistä masennusta sairastavia ja vauva-ajan psykoosin kokeneita äitejä antamalla vertaistukea. Yhdistys myös tiedottaa näistä sairauksista eri tahoille.

Paikka auki on sosiaali- ja terveysministeriön avustusohjelma, jonka tarkoituksena on edistää vaikeasti työllistyvien henkilöiden työllistymistä tarjoamalla työpaikkoja sosiaali- ja terveysalan järjestöissä. Ohjelman kautta hakuun tulleita työpaikkoja voivat hakea osatyökykyiset (ilman ikärajausta) sekä työttömät 29-vuotiaat tai sitä nuoremmat. Lisätietoa Paikka auki -ohjelmasta: https://www.paikka-auki.fi/

Hakijalta odotamme

  • olet osatyökykyinen tai työtön 29-vuotias tai sitä nuorempi
  • sinulla on valmius toimia työyhteisössä
  • pystyt itsenäiseen työskentelyyn hyvän perehdytyksen jälkeen
  • haluat kehittyä työssäsi
  • olet kiinnostunut kohderyhmämme eli raskausajan masennusta tai synnytyksen jälkeistä masennusta sairastavien ja vauva-ajan psykoosin kokeneiden äitien hyvinvoinnin edistämisestä

Katsomme eduksi

  • viestinnän osaamisen
  • omakohtaisen kokemuksen jostakin edustamastamme sairaudesta (raskausajan masennus, synnytyksen jälkeinen masennus ja vauva-ajan psykoosin)

Työtehtäviisi kuuluu

  • avustavat viestinnän tehtävät, kuten viestintä sosiaalisessa mediassa sekä verkkosivujen päivittäminen
  • avustavat toimistotehtävät, kuten postitus ja neuvonta chatissa
  • järjestön koulutus- ja vapaaehtoistoiminnan avustavat tehtävät

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle työyhteisömme tuen, sinulle nimetyn mentorin, kurkistuksen järjestötyön arkeen ja lisää työelämävalmiuksia.

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Yliopistonkatu 5. Jos työt sujuvat ja tehtävät valmistuvat, työtä voi tehdä myös osittain etätyönä.

Työehdot

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaluokka tehtävässä on G16. Työtä tehdään normaalisti toimistotyöaikana, mutta työ saattaa sisältää toisinaan ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävä on määräaikainen (12 kk) ja alkaa 1.3.2024. Tehtävän aloitusajankohdasta on mahdollista neuvotella, jos esimerkiksi lastenhoidon järjestäminen vaatii lisäaikaa.

Kokoaikatyössä viikkotuntimäärä on 37,5 tuntia. Tehtävää on mahdollista tehdä tarpeen mukaan myös osa-aikaisesti. Tällöin työsuhde voi kestää yli vuoden, sillä rahoitus kattaa yhden vuoden kokoaikaisen työn.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV pdf-tiedostoina osoitteeseen info@aima.fi 31.1. klo 16 mennessä. Otsikoi viestisi “hakemus järjestöassistentin tehtävään”.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri sukupuolia olevia ja vammaisia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua (Yhdenvertaisuuslaki 9 §).

Lisätietoja

Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sonja Raunio puhelimitse puh. 050 350 8539 tai sähköpostilla sonja.raunio@aima.fi to 18.1. klo 9-11, ke 24.1. klo 10-12 tai ma 29.1. klo 14-16.

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla