Äimä ry hakee toiminnanjohtajan sijaista

Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry on valtakunnallisesti toimiva vertaistukijärjestö, joka keskittyy auttamaan raskauden aikaiseen tai synnytyksen jälkeiseen masennukseen tai vauva-ajan psykooseihin sairastuneita äitejä ja perheitä. Toimintamuotojamme ovat mm vertaistukiryhmät, chatit, vertaistukipuhelin ja erilaiset tapahtumat. Äimä ry:n toiminta on STEA:n rahoittamaa.

Äimä ry hakee TOIMINNANJOHTAJAN SIJAISTA äitiysloman ajaksi

Etsimme henkilöä, joka tuntee mitä pienen valtakunnallisen järjestön toiminta vaatii ja käsitteet kuten STEA ja tuloksellisuusraportointi ovat tuttuja. Sinulla on kokemusta raportoinneista ja rahoituksenhausta, hallitset budjetoinnin ja taloudenseurannan, omaat kokemusta henkilöstöjohtamisesta sekä työhyvinvoinnin ylläpidosta. Paikka pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti.

Tarjoamme mahdollisuuden johtaa järjestöä, joka on kehittynyt viime vuosina ja jonka kohderyhmässä autettavia on todella ympäri maata. Puhut sujuvaa STEAa ja hoidat kevään raportit ja hakemukset. Ymmärrät ja pidät tarkkaa huolta järjestön taloudesta ammattikirjanpitäjä apunasi. Olet työntekijöiden esihenkilö ja muodostat yhdistyksen johtoryhmän luottamustoimisen hallituksen puheenjohtajiston kanssa. Hallitset järjestön vuosikellon ja tiedät, miten järjestölähtöistä auttamistyötä tehdään. Eduksi katsotaan sote-järjestöjen tuntemus, kokemus verkostoissa työskentelystä, vaikuttamistyöstä ja viestintäosaaminen. Myös muun varainhankinnan osaaminen katsotaan eduksi.

Äimä ry:n toiminta on kehittynyt ja tarve vaikuttamistyölle on vain kasvanut. Otat sisältömme haltuun ja toimit apua tarvitsevien äänitorvena järjestön kokemustiedon esille tuojana, luoden mahdollisuuksien mukaan esittelytilaisuuksia kokemusasiantuntijoillemme. Osaat myös pitää olennaisen kirkkaana mielessäsi ja huolehdit niin henkilöstön kuin vapaaehtoisten jaksamisesta, kun autettavia on paljon ja auttamistyö on vaativaa.

Vastineeksi saat loistavan työyhteisön, joka tekee työtä koko sydämellään äitien auttamiseksi sekä aihepiirin, jossa vaikuttamistyö ei hetkessä lopu. Toimistomme sijaitsee Sosten tiloissa os Yliopistonkatu 5 7krs, 00100 Helsinki, työhön kuuluu joustavan etätyön mahdollisuus. Työtehtävä on määräaikainen, vakituisen toiminnanjohtajan äitiyslomasijaisuus. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TESiä. Tehtävään budjetoitu palkka on 4030 e/kk (luokka G30). Pidätämme oikeuden haastatella sopivia hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä ja paikka täytetään mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisesti jo hakuaikana. Toivoisimme sinun pystyvän aloittamaan mahdollisimman pian, jotta ehdit perehtyä ennen vetovastuun vaihtamista. Tammikuun alusta olet viimeistään vetovastuussa järjestöstä ja toivomme sinun olevan käytettävissä syyskuulle 2024 saakka, vakituisen työntekijän palatessa syyskuussa työtehtäviinsä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: toiminnanjohtaja Laura Piirainen, laura.piirainen@aima.fi . Enemmän Äimä ry:stä ja toiminnastamme löydät: www.aima.fi . Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pdf-muodossa osoitteeseen: info@aima.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 22.11.2023. Otsikoithan viestisi “hakemus toiminnanjohtajan sijaisuuteen”.

Tarvitsetko tukea?

Tarvitsetko vertaistukea, chatti-kaveria tai haluatko puhua ongelmistasi? Katso tästä eri tukimuotomme:

Tukea tarjolla